menu

Redesign of PostNord production facilities

Increasing productivity and employee satisfaction through empathetic workplace design

Can you increase productivity and employer satisfaction by upgrading the social and physical work environment? That was the ambition of the UiWE redesign of the production facilities of The International Mail Center (INC) at Copenhagen Airport. We focused on understanding where important places of communication and interaction throughout the facility. Redesign of PostNord

Together with Facility Management we converted our knowledge about social flows and work practices into design concepts. The output is a reconfiguration of essential employee spaces including the canteen, meeting places and workstations. Analysis conducted after the intervention shows a significant increase in employee satisfaction and productivity.

Client

Postnord

Production

Culture analysis + Conceptualization + Design

Status

2014, Tender, Commission

Other projects


Analysing sharing for Autostadt
Designing a drug consumption center